det nya året

Jag är en människa som känner att jag behöver struktur på mitt liv, och något jag inte har struktur på är mina år. Känner mig jätteklyschig när jag säger att jag tycker varje år tillför nya möjligheter. För mig är livet uppdelat i år och då känns det verkligen som en fresh start den första januari.
Med andra ord så behöver jag lite nyårslöften, lite struktur och lite tur.
Om någon skulle fråga mig vad mitt bästa minne i år är, vad jag har lyssnat på osv osv så skulle jag nog inte kunna svara. Men jag vill kunna svara.
Därför ska jag dokumentera mer, minnas mer och ha ett så jävla mycket bättre år än tidigare år.
 
(skittråkig vårblombild men JAG LÄNGTAR JU SÅ MYCKET TILL VÅREN)
 
Så här kommer en lista över mina töntiga nyårslöften (eller rättare sagt: nyårsförskslöften):
 
-Fotografera mer. Oftare och allt. Vill ju dokumentera det mesta jag gör egentligen men är alltför ofta för lat eller obekväm för att ta med mig kameran/använda den. Detta måste jag hålla, och nu när jag har en behändigare kameraväska så kan jag inte skylla på det längre.
 
-Blogga mer. Mest för min egen skull, det är så skönt att kunna se tillbaka på sitt eget liv (de bra bitarna) i efterhand. Och som sagt, sktrukturen blir enklare här också. Jag har även tänkt börja ta 'outfitbilder' för att minnas vad jag haft på mig osv osv. BLOGGA BÄTTRE OCH MER.
 
- Börja röra på mig. Då menar jag inte träna utan RÖRA på mig. Kanske idrotta litegran, kanske försöka springa och sen inse att jag fortfarande hatar det, kanske spela badminton någon gång. Gå ut på promenader, göra lite situps ibland. Lite så.
 
-Läsa mer, se fler filmer. Speciellt läsa mer. Jag har en hel hög med böcker som väntar på mig men som jag aldrig tar mig tid att arbeta igenom. Gillar ju att läsa egentligen. Och beta av min 'watchlist' också.
 
-Jobb och Körkort. Måste skaffa extrajobb så snart som mljligt, behöver det verkligen. Och körkortet... vill ju egentligen inte men måste få det överstökat.
 
-Bli frisk, må bättre.
 
-TATUERA MIG!!! Vet ju ej vad/var/när men vill vill vill. Ska bara komma på en asbra ide och ta tag i det. Överväger kvinnosymbolen för det känns som ett säkert kort.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0