14 juni & 15 juni

14 juni:
Hamnade jättelångt fram på Arctic Monkeys (efter att jag tagit den här bilden alltså)
 
Äcklig bild men: mitt camp hittade massa over 18-band som försökte sälja (jag fick gratis såklart men jag använde det aldrig)
 
Och sen var den dagen slut. Eller ja, jag försökte ta bild på Portishead och Mø men eftersom jag är stupid så använde jag inte blixt så bilderna blev kolsvarta.
 
 
 15 juni:
 
fräscha
 
Adam lånade min blomkrans och trodde han var Caesar
 
Någon (alla) var missnöjd(a) med festivalen
 
<3
 
Detta ska alltså föreställa Daughter och det är hemskt. GLÖMDE JU BLIXT. Uhhhh. Stod i alla fall allra längst fram och det var bäst  världen.
 
SBTRKT
 
Detta är en så grotesk bild på mig men lägger upp den iaf pga Johan från Movits!
 
Och sen köpte vi munkar och jag råkade köpa en cola för 30 kr som vi sedan smugglade ut pga vägrade slänga den ouppdrucken. Vi åkte hem mitt i natten pga reasons och missade Fatboy Slim men det var okej ändå.
 
 
 
 
 
 
 

cityfestivalen

Jag har mest fotat band.
 
Captain Murdoc (Oskar var inhoppare på trummor)
 
 
Hope & Anchor Band
 
 
Finaste Oskar
 
 
 
E321
 
Och Ursa
 
 
 

strängnäs

 
 
 
När jag fyller arton om tolv dagar ska jag bli vegetarian. Det jag planerat att äta innan det var: någon form av thaimat innehållande kyckling och ovegetarisk sushi. Det ena avklarades idag. En bra sak var dock att jag tyckte mammas vegetariska sushitallrick såg mycket godaren ut.
 
 
 
Jag och mamma köpte jättegod glass och jag blev vän med en and som hängde bredvid mig (se översta bilden). Sen började mamma kasta mat till fåglarna och jag blev rädd, sen gick vi.
 
 
 
 
Jag köpte helt vanliga jeans på second hand för 40 kr. Passade på eftersom jag äger två par varav jag hatar ett par.
 
Det var jättemysigt där men det fick ett jobbigt avslut. Jag låg och läste körskolebok på mage i gräset och så får jag ett insektsbett på knät som brände så in i helvete. Sen åkte vi hem.
 
 
 
 
 

13 juni

Vi blev intervjuade av SR-radio när det regnade som mest. Eller ja, Sofia och Oskar fick prata men vi andra var med på bild. Antagligen pga denna sak vi byggt upp. Hemmagjort partytält. Man tager vad man haver.
 
Första framträdandet vi såg kommer från hemtrakten och är bekanta. Edie på bas och Julia Vero såklart.
 
Blev uttråkad på Bastille och gick därifrån & snyltade på Oskars capoccino som han köpte. Fotade inte mer förrän det var dags för Hudson Tyler (eller som jag känner dom: Harry & Alfie). Jag har följt dem på youtube sen långt innan de blev de minsta lilla kända. Det var mysigt.
 
Öste till A$AP Rocky och Two Door Cinema Club men fick uppenbarligen inga bra bilder.
 
Bäst var nog ändå Phoenix som avslutade kvällen. De var så sjukt bra rakt igenom och kändes sjukt att se dom live sen de följt mig i livet sen 7an.
 
 
 
 
 
 
 

12 juni

 
 
När alla tält var uppställda och alla väskor med mera var hämtade åkte brassestolarna fram med detsamma.
 
 
Oskars solglasögon var trasiga, men man kan ju alltid använda silvertejp, bra grej.
 
Adam och Linn matchade fint
 
Besökte annat kamp innehållande vänner, de hade gjort det väldigt fint!
Jag och Oskar hade med oss ett stormkök och massa konserver som skulle tilllagas men de slängde vår t-röd så vi åt bla kall ravioli sen sket vi i allt och köpte mat på plats istället.
 
Vi, liksom många andra, satte upp vimplar vid campet, det var fint tycker jag.
 
Eftersom det inte spelade några band den dagen så blev det mycket rundspringande. Jag och Saba tog en sväng till "twittercampet", eller ja, alla twittrade hängde där iaf. Här är supergulliga Clara!
 
Sen gick vi och la oss någon gång.

zebra

 
 
 
 
 
 
 

lite instagram i juni och maj

                        
            
 
 
instagram, juni maj
@julialinnea_
 
 

hemma från hultis

 
Förlåt för tråkfoton men jag har precis kommit hem från Hultsfredfestivalen. Där fotatde jag med engångskameror och jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte blir problem med framkallning, för jag råkar alltid ut för det problemet. De bilderna kommer nog upp här senare.
 
Jag har sett two door cinema club, mew, phoenix, bastille, a$ap rocky, alunageorge, julia vero, hudson tyler, arctic monkeys, lite the flaming lips, my bloody valentine, trentemöller, portishead, dog is dead, mø, movits!, band of horses, tegan & sara, sbtrkt, wintergatan och daughter.
 
Köpte en plastig blomkrans som alla andra men jag är nöjd. Trots all negativ kritik festivalen fått så är jag jävligt nöjd. Visst, det var sämre arrangerat än tidigare år och dåligt att den flyttat, men jag hade kul. Det blir väl vad man gör det till så att säga.
 
 

-

 
 
Hej.
Nu har jag sommarlov på riktigt. Efter att ha haft skolavslutning på onsdagen kom jag tillbaka igår för att sjunga studentsången och framföra töntig dans samtidigt som vi sjöng för avgångsklasserna. Såg ingenting av utspringet (pga så mycket människor i vägen). Åkte på två studentmottagningar och det var fint.
 
Åkte hem, var utmattad, blev hämtad av Oskar och co, åkte sex kilometer utanför irsta inträngd i mittensätet och såg hans rapprojekt på en hippifestival. Försökte fota men förutsättningarna sög: 1.Det var mörkt ute 2. Det fanns nästintill inget ljus på scenen 3. Mitt kitobjektivs ljusupptagningsförmåga suger.
 
På onsdag åker jag till Hultsfredfestivalen i Stockholm och håller på för fullt med att lyssna på band jag ska se och skriver packlistor och spelscheman.
 
Puss
 

paralysed

 
Trotsade alla tecken på sjukhet igår ikväll och gick upp på djäkneberget med oskar. Plockade blommor och fick myggbett.

leave my body

 
Igår åkte familjen till huvudstaden klockan 07.00 för att hjälpa faster och co. att flytta.
 
Efter mycket slit pausade vi för att se lite knattefotboll. Det var min kusin som spelade en 20 min match på femmanna. De vann och kussen var jätteduktig! Sen åt jag vegoburgare.
 
(jag fick plantera tomatplantor och jag har nog aldrig fått så mycket myggbett på så kort tid)
 
Tog ju självklart inga bilder när vi flyttade, det hade varit lite opraktiskt men hann pausa och fota lite i trädgården de flyttar ifrån.
 
Idag har jag träningsverk, myggbett och är sjuk. Men jaja. Jag försöker bli frisk genom att vila, dricka hur mycket te som helst och tvinga pappa att köpa näsdukar, ingefära och glass. Ohjuste, nu är det ju faktiskt sommar också.
 
Puss
 
 

RSS 2.0