tänk om

 
Det här ska inte bli någon jävla modeblogg, don't worry. Jag tänker dock försöka bli lite aktiv på lookbook (jag har försökt någon gång för längesen men det gick sådär). Mest för att det är kul att kunna gå tillbaka och se vad man haft på sig, jag tänker att det är ett logisk ställe att spara sånt på.
 
Så om ni vill följa mig eller vad man nu gör (blir fan av?) så kan ni ju klicka på bilden för att komma till min profil som just nu bara innehåller några få gamla outfit. Mh okej, då vet ni.
Puss

wild is the wind


artonde maj

 
 
Mamma tyckte att det här var roligt så hon köpte. Hon är så lättpåverkad av reklam, gosh. Nu gör jag dock "reklam" för de här själv men jaja.
 
 
(bilderna på mig är tagna av oskar såklart)
 
Idag har vi hängt på djäkneberget. Pluggat lite musikteori och sådär. TRÄVLIGT.

fade to white

 
Igår spontan(typ)mötte jag upp celina och emelie i hamnen och vi drack pommac och åt blåbärsgifflar (som är det godaste någonsin) och kakor.
 

raging lung

 
Hängde i skog idag. Älskar skogen minus alla pissmyror som attackerar en så man måste röra på benen konstant.
 

there is nothing like this

 
Igår hann jag med: att få E på coopertestet (!!!!), vara barbent, äta glass i hamnen med angelica och emelie, ställa in grillplaner pga regn och ist åka hem till adam med oskar och "grilla" i stekpanna.
 

tomorrow has to wait

 
Var på födelsedagskalas i igår.
 

ett år

Världens finaste människa...
 
...och jag firade 1 år tillsammans i onsdags. wihooo.
 
Vi spelade minigolf eftersom det är något man måste ha gjort med mig för att veta om man fortfarande står ut med mig efteråt (jag har en tendens att kasta iväg klubbor, skjuta bollar och bli skitsur). Det gick faktiskt bra och jag klarade mig trots att jag inte vann. Fint läge på bilden ovan.
 
Vi gick runt på stan och såg första maj-tåg och fick veta att Kawa Zolfagary skulle hålla tal på djäkneberget för vänsterpartiet så vi tog med lunch, kaffe och filt upp dit och hängde ett tag.
 
Sen åkte vi hem till Oskar och lagade mat. Pasta med någon slags pestosås och det var supergott.
 
Inte för att vara klyschig men jag har världens bästa pojkvän, han gör mig så lycklig.

RSS 2.0