2014

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Flyttade hemifrån, tog studenten, plugga på universitet!

Genomdrev du någon stor förändring?  Att jag bytte stad helt och att jag blev singel var ju ganska stora grejer.

Vilka länder besökte du? Frankrike.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, we are still young

Gjorde någonting dig riktigt glad? När jag bestämde mig för att flytta till London, vilket inte riktigt är något som hänt, snarare något jag vet kommer hända. Och att inte gå i gymnasiet längre var ju otroligt skönt (och läskigt) men helt klart värt det.

Vad önskar du att du gjort mer? Inte varit så jävla eftertänksam hela tiden, livet blir så jävla tråkigt och ohändelerikt när en ska vara så  planerande.

Vad önskar du att du gjort mindre? Fokusera så mycket på andras liv på ett konstigt sätt, levt mer i min verklighet.

Vad var din största framgång på jobbet 2014? Jo eftersom jag inte jobbar så skulle jag väl säga att jag var ganska grym på jobbet jag hade i somras (innan jag flyttade).

 

Största framgång på det privata planet? Om vi pratar om personlig utveckling så skulle jag väl vilja säga att jag blivit lite gladare, självsäkrare och tvingats in i utvecklande situationer. Jag har även jobbat mycket på att inse att det inte alltid är mig det är fel på, ibland är det situationen, ibland funkar det inte tillsammans med en annan människa för att vi inte funkar tillsammans; inte för att jag är en dålig människa. Har fortfarande väldigt mycket problem med detta men det har åtminstone blivit bättre!

Favoritprogram på TV? Tittar ju inte riktigt på tv men följer många tv-serier. Främst paradise hotel. Sen har jag även sett mycket Parks and Rec. & Prision Break.

Bästa boken du läste i år? Har mest läst kurslitteratur... men har läst halva Amanda Svenssons "Välkommen till det här livet" (som är väldigt tunn) och gillar den hittills.

Största musikaliska upptäckten? Är ju besatt av the 1975 just nu så får väl säga det. Sen världens bästa Banks också såklart!!

 

Bästa köpet? Öl. Haha nej men kommer knappt ihåg vad jag köpt i år?

Största misstaget? Mest att jag inte gjort så mycket misstag, vill göra misstag (till en viss grad såklart). Men varit dålig på att hålla kontakten med vänner, är alltid ganska dålig på det.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, har verkligen haft svackor men 2013 var sp mycket jobbigare.

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? Ha ha ha, det här med datum...

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015? Mindre ensamhet, men det kommer jag nog få också eftersom jag ska gå från att bo ensam till att dela rum med Josefin. PEPp.

Något du önskade dig och fick? Har både tagit studenten, fyllt och år firat jul i år så det kan jag väl påstå. Men jag fick tag i en lägenhet i  gbg i sista sekund vilket var något jag önskade mig mer än allt annat.

Vad fick dig att må bra? De människorna som faktiskt tycker om mig (och som jag tycker om)

Vem saknade du? Oskar mkt såklart. Sen många i vässan medan jag är i götet såklart.

Något du önskade dig och inte fick? gu vet inte

 
Vad spenderade du mest pengar på? Mat. Och tågbiljetter hit och dit. Har snålat så mycket (är mycket tacksam över det eftersom jag nu har råd att flytta till london).

Högsta önskan just nu? Att alla idioter ska sluta vara idioter dvs sluta ha idiotiska åsikter och agera därefter. Och även att alla ickeidioter fattar när de gör idiotiska saker och slutar göra dessa saker (inklusive mig själv).

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? Sminkade mig fint och hade över alla kompisar som kunde, åt chips, kladdkaka och drack. Sen gick vi ut. Tror jag blev lite för full haha.

 

 


liseberg

 
 
 
 
 
 
 
 
För några helger sen var min familj på besök i göteborg och vi gick till liseberg vilket var väldigt fint men VÄÄÄÄÄLDIGT trångt och vääääääldigt kallt. Men som sagt, fint i alla fall.

/ pull me down with you

 
+andra låtar

Paris IIII

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris III

 
 
 
Gick på marknad och jag köpte billiga örhängen + flufftofsar. Ville mest köpa fina blommor men det vore lite onödigt. De fick följa med på bild i alla fall.
 
Sen var det dags att turista och stå i superlång kö och gå i väldigt många trappor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Benen var så skakiga när man kom ner efter att trappgående det var så kul. Alltså mina ben på riktigt skakade så man såg det.
 
På Kvällen åt jag den här goda maten
 
 
 
Drack Irish Coffee och tittade på när den här clownen spexade med alla som gick förbi. Det var roligare än det låter!
 

Paris II

Jag och Oskar åkte till Monmartre.
 
 
 
 
 
 
 
 
Uppe vid den här superfina kyrkan var det så fin utsikt
 
 
 
 
 
Det började ösregna jättemycket och alla började röra sig neråt för att söka skydd
 
Efter att ha gått förbi 13242475354 sexshoppar kom vi hit och drack sen världens dyraste glas vin i ett gathörn
 
 
 
 
 
 
 
Vi råkade gå till ett område där det fanns absolut ingenting men det var fint ändå.
 
 
 
 
 
Oskar köpte citroncrepe som kladdade svinmycket
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så sjuk gata
 
Vi hann se när eiffeltornet lös!! Tjoho

Paris I

Insåg härom dagen att jag heeeelt glömt bort bilderna från Paris. Var ju nämnligen så att direkt när jag kom hem hade jag verkligen fullt upp med att leta boende, åka fram och tillbaka till Göteborg, fixa med försäkringar, csn, bostadsbidrag och hundra andra grejer. Sen har jag helt glömt bort dom trots att det lugnat ner sig men nu så!
 
Standardbild när man flygit, varsågod.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så fin stad! Och allt är helt symetriskt, det gillar jag. Det är som att de gjort ena sidan av t ex park och sen bara kopierat den och lagt på andra sidan ÄLSKART.

RSS 2.0