artonde februari

 
Fotar ju verkligen ingenting längre men i onsdags tog jag med min kamera och tog några oambitiösa bilder.
På morgonen klippte Josefin mitt hår i vårt kök så nu är det axelkort, lite ojämt och jag har ett litet klippsår i nyckelbenet orsakat av en lite för hetsig saxhanterare. Efter det gick jag, Angie och Josefin till bussen och åkte till Whitechapel. Där träffade vi deras vän Dennis och vi köpte varsin öl. Det var soligt och varmt så vi hittade en liten park där vi satt ett tag innan vi gick mot Whitechapel Gallery som var ganska konstigt pga knappt några utställningar och svårt att hitta där inne. Sen var jag tvungen att skynda mig till jobbet, sprang till mcdonalds, köpte en vegoburgare, klockade in tre minuter innan mitt pass började och tryckte i mig burgaren i vårt locker room på två minuter.

undo it

följ mig på instagram i stället (ska ta tag i denna skitblogg någon gång)
@ julialinnea_

anobrain

  
 
 
 
Vsg för superstela posiga photobooth-bilder tagna i väntan på att gå till jobbet. Hatar för övrigt min halvutväxta lugg (och mitt hår i allmänhet) som vägrar sammarbeta.
 
Livnärar mig på rostade mackor med jordnötssmör, har panik över ekonomi och fryser ihjäl men stortrivs ändå.
Är så orimligt taggad på våren och sommar här i london när jag knappt kan gå utanför täcket för att det är så kallt i lägenheten.

RSS 2.0