london baby

                
 
Den 21 januari flög jag till London med en enkelbiljett och tunga väskor and I'm here to stay. Efter mycket krångel orsakat av två tunga väskor och noll täckning i tunnelbanan hittade jag Josefin och vi åkte till mitt framtida hem.
 
                
Hisshumor och dålig hissselfie innan jobbintervju josefin (ängel) fixat åt mig dagen efter jag kommit fram (fick ju jobbet också och börjar på lördag FLYYYYT)
 
                
Eftersom jag inte längre har kurslitteratur hängande dömmande över axeln så fort jag sneglar åt en annan bok har jag bestämt mig för att börja läsa vanliga böcker igen. Kan ju i alla fall tacka kurslitteraturen för att jag fått tillbaka mitt läsflow igen. Har iaf läst ut boken på bilden och jag tyckte om den väldigt mycket. Den var väldigt tunn och gick snabbt att läsa ut. Gillar hur den är så fint skriven men samtidigt så opretantiös och ärlig, gillar den kombon för tycker lätt att böcker kan vara så sjukt överromantiserande alternativt realistiska men tråkigt skrivna.
 
Samma dag som arbetsintervjun (dvs dag ett om en räknar bort de få timmarna dagen jag arrived) kom några av Josefins arbetskompisar hem till oss för att vi senare skulle gå ut. Ehm, drack lite för mycket lite för stark och väldigt äcklig cider (snorbillig dock!!!!!!) och ja... minns inte supermkt detaljer så att säga. Men dagen efter det gick jag på viktigt möte, handlade mat och sen var det dags att gå ut igen. Vi var först på Ridley Road Market Bar där det var billigt och de serverade det som inte var på burk i plastglas och vi dansade till 80-talsmusik. Efter det tog vi tuben till någonstans långt bort till en hemmafest i ett fyravåningshus (var väldigt litet på varje våning så ingen villa liksom) där vi inte kände några, alla rökte innomhus och alla pluggade något coolt. Bussresan hem tog sjukt lång tid pga vi åkte fel buss och bussen krockade med en bil och stod still i tre år.
 
                
 
 
                
 
 
                
I Söndags gick vi till Brick Lane eftersom det var marknad. Köpte inget förrutom falafel (mmm).
I tisdags åkte jag och Josefin till en fancy del av London för att gå på galleri, Saatchi Gallery. Jag hade med min kamera men orkade inte använda den så det fick duga med mobilen som vanligt (J fotade ju dessutom sååå). Sen tog vi bussen hem vilket tog typ en timme (bussarna tar så sjukt lång tid men tunnelbanorna är så sjukt snabba). Jag fick samtal om att jag fått jobb och börjar på lördag och vi åt wraps.
 
                
Skulle ha provjobbat på Costa på onsdagen men eftersom jag fick jobb så ringde jag dom för att ställa in (managern sa att jag skulle ringa om något dök upp) och han blev så arg och la på i örat på mig, aja. Gick runt på oxford street, köpte billiga örhängen och läppstift, blev dygnsur av regnet och fick ont i benen. Sen har jag mest kollat på tvserier utan dåligt samvete för första ggn på forever: ahs, house, parks and recreation. Sen såg jag Her också. Den var fin men ganska skum, men bra. Diggar mina asfula rosa kuddar.
 
               
 
 
                Idag har jag fortsatt mitt "alla jobbar/pluggar/är i oslo/känner inga så jag går runt själv och lär mig hitta"-mission. GIck längs kanalen bland husbåtar, genom Victoria Park bland orimligt många lösspringande hundar, tog bussen från hackney till ändstationen, gick lite mer, åkte till notting hill åkte tillbaka.
 
Okej jag har nog aldrig skrivit såhär mkt i mitt liv men tänkte att jag ska försöka börja uppdatera mer och förhoppningsvis börja fota också (med min kamera som inte sitter på mobilen dvs) men vi får se hur det går med det.

PUSS
 

nyår

Fotade väldigt oambitiöst och bara i början av kvällen men här är lite bilder från nyår i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
?????
 
 
 

RSS 2.0