still

 
En kväll bestående av poserande. Armani var i london och tog med sig sofia och tillsammans gick vi till ett """"rave"""" som var en tam klubbkällare så gick istället till the macbeth men det vi gjorde mest var ändå att ta en miljard squadbilder, skriksjunga till musik (väldigt mkt lorentz suck), gå i evigheter och skratta. Så bra gäng, girls forever.
 
Första bilden är från en av få snyggdagar jag haft de senaste veckorna. Andra är från när josefin, carl, ludvig och elsa hade inflyttningsfest och jag insåg att englands äckligaste chipssmak (och de har många äckliga chipssmaker) är pickled onion?????? SÅ ÄCKLIGA. Tredje är när jag hade lunch ensam på jobbet, läste gratistidning och drack vatten ur damaged-mugg. Fjärde är mitt största tidsfördrig utöver att jobba, dricka, göra spellistor och titta på serier.
 
Dessa bilder är från den mest carpiga dagen jag någonsin haft. Jag var ledig och det var så varmt här. Tog tuben till st. pauls och gick därifrån över broar fram och tillbaka, längs med themsen, genom covent garden och soho. Allt var fint, jag lyssnade på min vårspellista och bara njöt att d-vitamin som inte var i kapselform. På kvällen hade två från jobbet leavingdrinks men först åkte jag till sofia och hängde där innan vi mötte upp alla från jobbet. Tre från jobbet berättade om sina jobbcrushes och vakten på ställe nr två var douchig och släppte inte in sofia för att hon hade "träningskläder" på sig dvs adidasgrejer. Han hänger uppenbarligen inte med i vad som är trendigt.
 
I övrigt trivs jag bara superbra, gillar jobbet, det börjar bli varmt och den här låten är det bästa jag vet just nu.
 

RSS 2.0