heavy water

 
 
 
Det är höst och kallt och blåsigt och jag vet inte vad jag håller på med. Lämnar in cykeln på lagning, köper ännu ett anteckningsblock som den här gången ska vara på riktigt, tappar livslusten i takt med att det blir mörkare.
Oskar är hemma för stunden och jag vill aldrig att det här lovet ska ta slut. Behöver någonting annat än allt det här men jag vågar nog inte. 

lite kläder

 
Två superfina klänningar från Beyond Retro
 
 
Balklänning, också den från Beyond Retro (350kr) ganska skönt att inte beställa en formsydd för över 1000kr.
 
 
OCH ETT PAAAAR...
 
LÅGA DR.MARTENS!! Asdålig bild dock. Kan verkligen inte fota skor.
 
 
 

two steps, twice

Jag har glömt bort att fota med kameran (den som inte sitter på telefonen dvs) under en lång tid, så tills jag rör den igen får ni ännu en uppdatering av vad jag har haft för mig de senaste veckorna via mobilkameran.
 
1,4. Jag besökte Oskar igen förra helgen och det började bli höst / 2. I fredags när jag insåg att min lugg har blivit för lång och bar hatt för första gången på länge / 3. Gårdagens töntiga höstlövs-bild.
 
1. Oskar i Rimforsa förra helgen / 2. Ett äckligt päron som jag åt. / 3. Fika med Celina och Angelica i fredags. / 4. Frukost någon dag i veckan.
 
1,2. Såg två konserter i Stockholm i veckan, den första var i tisdags då jag såg Tonbruket med mina föräldrar på Södra Teatern. / 3,4. Igår såg jag Foals på Berns och det var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Det var hundra procent fantastiskt.
 
Och som sagt, jag ska bättra mig. Jag lovar.
 
 
 
 

attracting flies

  frukost/pianoläxa/skoltoa/kulturnatten-avslutning
 
  hösten/sagas första utgång/beställde studentmössa/hope & anchor på kulturnatten
 
Gör mest igenting nu för tiden. Kämpar mig upp på morgonen, går till skolan, är i skolan, går hem från skolan, sover, äter, kanske övningskör lite, skypar med Oskar och sen sover jag igen.
Har ingenting att skriva och inga bilder att visa. Ingenting händer.
Vill blogga men har som sagt INGENTING att blogga om.
 
 

RSS 2.0