min vecka genom telefonen

I fredags då jag åkte hem till Celina och spelade tv-spel med ett gäng bra människor! Super Mario och dansspel till klockan ett då jag åkte hem.
 
Skorna!
 
Mina finaste tjejer igår innan hundradagarsfesten!! Hade så himla kul.
 
Josefins bild (både polaroidbilden och mobilbilden) på mig Saga och Jovana. 
 
Skitdålig bild men Gudrun Schyman föreläste i stadsbiblioteket idag och det var fett! Satt på ett svinkallt golv där man knappt såg efter att ha gett bort våra platser till två äldre damer (som inte ens sa tack, bitter much). Men det gick bra ändå.

24 februari

Vaknade hos Oskar klockan 7 eftersom han skulle tillbaka till skolan, så nu ses vi inte förrän fredag igen. Fick skjuts hem och halvsov fram till tio då jag gjorde frukost.
 
Lyssnat på en liten spellista innehållande t ex Wet som jag upptäckte idag!
 
Här är mina nya skor från Vagabond som jag köpte i Stockholm i lördags. SÅ NÖJD.
 
Spelat massa gitarr har jag hunnit också. Det går framåt. Övat på skalor som jag borde kunna redan men inte riktigt fått till, så det är ju najs!! Blir ju så mycket roligare att spela när man vet vad man håller på med. Är för första gången på sjukt länge inspirerad till att spela.
 
Resten av dagen ska jag väl inte göra så mycket. Duscha, läsa, kanske skriva ikapp lite loggböcker och öva pianoläxa. Imorgon är det hundradagarsfest (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) DVS HUNDRA DAGAR TILL STUDENTEN. Ska äta o hänga med Saga, Jovana och Josefin innan så det blir nog fett.
Vi hörs!
 
 

Magnus Öström Group

 
 
 
 
 
 
 
 
I lördags åkte jag, Oskar, mamma och pappa till Stockholm med tåget. Jag och Oskar strosade runt planlöst på stan, åt pizza till lunch, jag köpte ett par skor (är så nöjd!!!!) och O köpte en jättefin skjorta. När det började bli kväll mötte vi upp ma och pa + faster igen för att gå till fasching och äta och se Magnus Öström Group.
De var så sjukt bra och duktiga såklart.
 
Tror jag har något som heter Haglund häl förresten efter Oskars googlingar (dvs en knöl på hälen som bildas av tryck från sko) så kan typ inte ha några av mina skor förrän det läkt typ, aja. Nu har jag sportlov!

tre nya

Lånade den här på biblioteket idag eftersom jag ska läsa den i svenskan, hoppas den är bra!
 
Fick hem min studentmössa idag, känner inte så mycket inför det dock. Det känns som att jag borde bli supertaggad på studenten men nä, jag vet inte.
 
Dagens klädsel. Skjortklänningen köpte jag på Stadsmissionen igår när jag var där med Celina, Ellen, Angelica och Emelie! Köpte också två kjolar, två bälten (det på bilden t ex) och en typ kofta. Efter Stadsmissionsrundan gick vi till Burger King och jag köpte vanilj-milkshake och pommes ÄNTLIGEN.
 
Förövrigt kan jag knappt äta då jag fick tandställning i underkäken i förrgår, det gör så jädrans ont. Inatt vaknade jag av smärta kl 05 och kunde inte somna om förrän jag tagit både alvedon och ipren och de börjat verka. Annars rullar väl allt på som vanligt.
 
 

deep sea diver

 
 

tre saker

Tre saker som nyss befann sig hemma hos mig men inte längre som jag saknar:
 
1. Gucci, som åkt hem till sin ägare efter att hon bott hos oss en vecka.
 
2. Trött Oskar, men han kommer tillbaka på fredag i alla fall.
 
3. Tulpaner, döda. De var fina i alla fall.

sceniskafest!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter en lång frånvaro är jag tillbaka. Och det ovan är en del av varför. Det var nämligen avlutningsfesten efter att vårt stora projekt äntligen var genomfört! I flera veckor har alla estet treor slitit ihop en föreställning som vi spelade upp två gånger om dagen i en vecka (ungefär). Det behöves ju firas så i lördags var vi alla på Strike, både lärare & elever där vi hängde och dansade. Det var fint.
 
Efter det har jag legat hemma sjuk en vecka (är fortfarande sjuk) så har varken haft material eller ork att lägga upp någonting här. Ska bättra mig!

RSS 2.0