heathers

 
Heathers (1988)
 
Så bra film (sry för spoilers)

solace

 
Försöker strukturera upp mitt liv. Inte nödvändigtvis bli hälsosammare eller så, mer bara planera min tid till vad jag tycker är viktigt. Ska börja läsa igen på riktigt, gå djupare in i logic, börja skriva, lära mig vara ensam utan att få panik men även bli bättre på att ta initiativ till saker. Typ bara lägga ner min tid på konstnärliga saker & att umgås med människor när jag inte jobbar. Känns som en bra plan. Ska även börja dricka äckelvattnet här i london så jag inte typ torkar ut. Hade två dagar av ren livskris/ångest förra veckan men efter det har jag blivit ganska motiverad.
Ok då vet ni xxxxsola
 
 
Btw så har livets människa släppt en EP från ingenstans med tillhörande videos.
 
 

Oxford

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag var jag och greta i ett regnigt oxford. Så liten men mysig stad och renare luft än london. Köpte böcker, drack kaffe, åt matsäck, kollade på hundra byggnader som såg likadana ut, gick inte in i byggnader för allt ALLT kosta pengar, andades och kom överrens om att vi gillar london ganska mycket båda två.

Carl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tog upp kameran igen, det var ju ganska najs. Carl behöve ny profilbild så jag fixa. Jaopp. Hej.

balkonghäng

 
Mötte upp Greta & Sara på Sainsbury aka Ica Maxi för att handla ingredienser till vår grillning i lördags.
 
 
Alltså wow?
 
Greta provar vinet vi köpt men vad ska en förvänta sig när en väljer något precis över sainsbury basic-gränsen
 
 
 
So cute
 
 
 
Har nog aldrig ätit en godare potatissallad (eller godare mat i huvud taget förresten). Tack greta för dina matlagningskunskaper.
 
 
 
Ylva slänge in sina majskolvar på ett hörn också.
 
 
 
Klassisk sommarkväll (typ första riktigt varma på länge): sitta på balkong, dricka rödvin och grilla. Supersvenskt i england.
 
 
Mötte upp Andrew och Christian för att fira Andrews nya jobb (som dock innebär att han slutar på vårt jobb) men ändå. Skulle ut på klubb men jag drog hem när vi stod i kö pga blev astrött och skulle jobba för första gången på nio dagar morgonen efter. Jag som aldrig går hem först i vanliga fall men w/e. Stolt att jag inte lät min fomo styra mig för en gångs skull.
 
Hur bloggar en ens såhär utan att låta som en asstel stockholms/gbg-bloggare? Är nog omöjligt tyvärr. Lovar att kompensera med smutsiga mobil och photobooth-bilder och texter om mitt oharmoniska och ohälsosamma liv.

RSS 2.0